Nationalen Reddingbootdag 2017

Huizen/Blaricum- Op zaterdag 6 mei 2017 stelt de KNRM haar deuren open voor haar donateurs en andere bezoekers om een kijkje te nemen in de keuken van de Redding Maatschappij. Ook de posten van Huizen-Blaricum stellen die dag hun deuren weer open.

Bij de KNRM draait alles om vrijwilligerswerk, het reddingswerk kan niet bestaan zonder de 1.300 vrijwilligers. Met hart en ziel zijn velen al jaren verbonden aan hun reddingstation. 365 dagen per jaar staan ze klaar. Niet elke dag voor een redding, maar wel 24 uur per dag beschikbaar. Voor échte reddingen en dankbare hulpverleningen. De vrijwilligers kunnen hun werk doen door de vrijwillige bijdragen van mensen die de Reddingmaatschappij een warm hart toedragen. En voor die mensen is de Nationale Reddingbootdag. Want deze Redders aan de wal, zoals de KNRM haar donateurs noemt, steunen de redders niet alleen met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders.

Nog geen Redder aan Wal maar wilt u dat worden? Dat kan! U kant dat dan doen op de website: www.knrm.nl of kom zaterdag 6 mei 2017 tussen 10:00 en 16:00 tijdens de nationale reddingbootdag 2017 naar de KNRM posten van Huizen-Blaricum of een andere KNRM reddingsstation bij u in de buurt. LET OP: Meevaren = Redder aan Wal(Donateur) zijn / worden! Het meevaren is exclusief voor onze Redders aan Wal.

Locatie KNRM Huizen-Blaricum:
KNRM Huizen:
Engergieweg 1 1271 EC Huizen

KNRM Blaricum:
Stichtseweg 99 1261 TA Blaricum

Archief foto van de Johanna Marie, reserve boot KNRM

IMG_4827 © Peter Mol

 

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s