Disclaimer en Copyright

Disclaimer voor http://www.112gooienvechtstreek.nl

112GooienVechtstreek.nl, hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot http://www.112gooienvechtstreek.nl en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.

112GooienVechtstreek.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

112GooienVechtstreek.nl spant zich in om de inhoud van http://www.112gooienvechtstreek.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op http://www.112gooienvechtstreek.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van 112GooienVechtstreek.nl.

Voor op http://www.112gooienvechtstreek.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan 112GooienVechtstreek.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij 112GooienVechtstreek.nl.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van 112GooienVechtstreek.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

2 reacties op Disclaimer en Copyright

  1. Ik zou graag willen dat bij dit artikel
    https://m.facebook.com/112GooiEnVechtstreeknl/?tsid=0.9941934313051631&source=result
    Over de brand van 27 sept de foto van mijn dochter word weggehaald alsof het niet erg genoeg is staat ze ook nog eens op het internet en word het een paar keer gedeeld. Vanwege privé omstandig heden wil ik gewoon dat de foto weg gehaald word ook omdat bij andere foto’s ons huisnummer te zien staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s