Brandweer zorgt voor verkoeling in Huizen

Huizen- Waar de brandweer met dit warme en droge weer aan de ene kant scherp is op heidebrandjes, bosbranden, of andere calamiteiten, is er ook oog voor de leukere kant van de warmte. Want wat is er niet stoerder dan te worden afgekoeld met een brandweerslang.

De brandweer van Huizen zorgde daar dinsdagavond voor de nodige verkoeling voor de jeugd (en verder iedereen die daar zin in had) bij het grasveldje op de hoek van de Aristoteleslaan. Nadat het twee jaren vanwege corona was uitgesteld, lieten de kinderen (en de brandweer) zich deze kans niet ontnemen.

Met behulp van een blusvoertuig en de hoogwerker werd ervoor gezorgd dat iedereen verkoeling kreeg. Kinderen kreeg zelf ook een kans om met een brandslang te spuiten onder toezicht van aantal brandweerlieden of leden van de jeugdbrandweer van Huizen.

Rond tien voor 8 werden de kranen dicht gedraaid en werd onder luid applaus van de jeugd en hun ouders de brandweer van Huizen bedankt voor deze nodige verkoeling. De brandweer Huizen maakten meteen ook promotie voor hun open dag op zaterdag 17 september 2022 bij hun kazerne aan de Eemlandweg.

Niet alleen in Huizen ging de brandweer erop uit om de nodige verkoeling te brengen maar ook voor de sporthal aan de Blijklaan in Nederhorst den Berg verzamelde de lokale jeugd zich voor een verfrissende ’douche’ van het brandweerkorps. Net als op het veldje tussen Veenacker en de Kwakel in ’s-Graveland. Bij het plantsoentje op de hoek van de Frans Halslaan en de Rembrandtlaan in Loosdrecht was het de brandweer zelf die af en toe weg moest duiken.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s