Drone team ingezet bij zoektocht naar te water geraakte auto Almere

Almere- In de nacht van dinsdag op woensdag is het drone team van de brandweer Gooi en Vechtstreek ingezet in Almere bij een een zoektocht naar een auto te water op de Waterlandseweg-N305. Daarbij is een 32-jarige Almeerder aangehouden die was doorgereden na de aanrijding.

Op de kruising Waterlandseweg-N305/Nederstichtselaan waren twee auto’s op elkaar gereden.

De inzittende van de auto die was aangereden wisten niet wat er precies gebeurd was en de auto die hun had aangereden was nergens te vinden. Bij onderzoek van de berger die als eerste ter plaatse was waar de tweede auto was gebleven bleek in de buurt van het voertuig, de rietkraag plat was gereden met een bandensporen het water in. Hierop is meteen de melding gemaakt van een auto te water. Door de dichte mist was het lastig zoeken hulpdiensten en de politieheli niet vliegen door de dichte mist. Hierop werd de hulp ingeroepen van het drone team van de brandweer Gooi en Vechtstreek die met behulp van een warmtebeeldcamera het gebied kon afzoeken.

Het voertuig wat bij die aanrijding betrokken was, werd uiteindelijk gevonden door de politie op een bouwplaats ruim 8 kilometer verder op de Ban Zhaoweg aangetroffen. Daar had de 32-jarige Almeerder zich zelf vast gereden in de blubber. In de buurt van het voertuig is uiteindelijk de bestuurder aangetroffen en aangehouden. Tijdens het doorzoeken van die auto werden de nodige lege bierflessen en een aantal lege drugszakjes gevonden. Er raakte verder niemand gewond en de politie stelt een onderzoek verder in naar het ongeval. Zijn rijbewijs is ingevorderd door de politie.

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit andere regio’s, 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s