Lifeliner 1 en 2 inzet voor twee zwaar gewonden bij scooterongeval Wesbroek “update”

Westbroek- Twee jongens (16 en 18) uit Maartensdijk zijn zondagochtend vroeg ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeluk in Westbroek. Voor de slachtoffers werden zowel de Lifeliner 1 uit Amsterdam en de Lifeliner 2 uit Rotterdam ingezet.

De Maartensdijkers reden samen op een bromfiets op de Dr. Welfferweg in de richting van Westbroek toen het flink mis ging. Rond vier uur raakten zij door onbekende reden van de weg en kwamen ze in een greppel terecht. Volgens de politie was het tweetal daarna niet meer aanspreekbaar. Met ernstige verwondingen zijn de gewonden overgebracht naar het UMC Utrecht en het AMC in Amsterdam.

Hoe het ongeluk precies is gebeurd is nog onduidelijk. De politie heeft de weg afgezet en specialisten van de verkeersongevallenanalyse (VOA) hebben onderzoek gedaan. Omdat er nog veel onduidelijk is over de toedracht, is de politie op zoek naar getuigen.

Getuigen gezocht

De politie komt daarom graag in contact met getuigen van het ongeval of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op politie.nl

Update 11-05-2021: De politie Utrecht heeft zojuist bekend gemaakt dat 1 van de jongens is overleden. Het gaat om de 18-jarige jongen. Politie-onderzoek naar het ongeluk nog in volle gang.

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit andere regio’s, Home. Bookmark de permalink .

Een reactie op Lifeliner 1 en 2 inzet voor twee zwaar gewonden bij scooterongeval Wesbroek “update”

  1. Pingback: Ernstig scooterongeluk Westbroek kost ook jongen (16) uit Maartensdijk het leven | 112 Gooi en Vechtstreek.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s