Medische evacuatie vanaf eiland ’t Hooft Muiden

Muiden- Rond half zeven werden de reddingboten Nikolaas Wijsenbeek, Blaricum-1 en Promers gealarmeerd voor medische evacuatie vanaf eiland ’t Hooft bij Muiden. Nadat het ambulancepersoneel aan boord was gestapt bij de Nikolaas Wijsenbeek en de politie bij de Blaricum-1 werd er koers gezet richting het eiland.

Ter plaatse werd door de bemanning van de Promers van reddingsbrigade Naarden een man aangetroffen die verminderd aanspreekbaar was geworden nadat deze te water was geraakt. Het slachtoffer was reeds al door andere mensen uit het water gehaald.

Al snel blijkt dat het niet om één maar twee afzonderlijke incidenten te gaan waarbij twee personen medische hulp nodig hebben. Een vrouw die ook te water was geraakt was ook verminderd aanspreekbaar geworden en werd er meteen een tweede ambulance gestuurd naar de koninklijke jachthaven Muiden.

Beide personen zijn per reddingboot vervoerd naar de havens van Muiden en Huizen, alwaar zij in een gereedstaande ambulance zijn vervoerd naar het ziekenhuis. Beide slachtoffers hadden last van onderkoelingsverschijnselen.

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s