Nachtelijk poets werk voor de brandweer Huizen

Huizen- Een politieauto die op weg was naar een melding in Huizen was rond kwart voor 2 bijna uit de bocht gegleden nadat die over een diesel spoor reed die lag op de rotonde van de Zuiderzee met de Bestevaer. De politie heeft hierop meteen via de politie meldkamer de brandweer van Huizen laten alarmeren.

Bij aankomst van de brandweer bleek dat over bijna de gehele rotonde een diesel spoor lag. Met behulp van speciaal reinigingsmiddel werd het diesel spoor afgebroken. Het middel wordt vermengd met water en wordt daarna met behulp van bezems flink ingezeept zodat het middel goed in de olie kan in trekken waardoor het wordt afgebroken. Daarna wordt het wegdek met water weer afgespoten.

Toen de brandweer op weg was naar de rotonde van de Zuiderzee/Bestevaer bleek dat ook op de rotonde vlak bij de kazerne (Zuiderzee/Eemlandweg) en (na een tweede melding van de politie) ook op de rotonde Bestevaer/Ambachtsweg een diesel spoor te liggen. Rond halve 4 waren alle locaties schoongemaakt en kon brandweer retour post en konden de spuitgasten weer terug naar huis en naar hun bed.

Wie de veroorzaker is van het dieselspoor, is niet meer te achter halen.

 

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s