Drie inbrekers aangehouden na inbraak Naarden

Naarden- De politie van Gooise Meren heeft afgelopen nacht na meerdere inbraken in de omgeving van Bussum en Naarden 2 inbrekers aangehouden op de Godelindeweg in Naarden.

Omdat er sprake van meerdere inbraken in de omgeving van Bussum en Naarden is de politie gaan ”posten” in de omgeving en met goed resultaat als uitkomst.
Op Godelindeweg in Naarden zag men 3 personen die probeerde in te breken bij een woning

Omdat de derde inbreker gevlucht was werd ook de politiehelikopter (ZULU) en de hondengeleider ingezet. De hondengeleider heeft meerdere tuinen doorzocht maar niks aangetroffen. Na onderzoek is de identiteit van de derde verdachte vastgesteld. Ook hij is vanochtend aangehouden. Aldus het bericht op Facebook pagina van de politie Gooise meren.

De politie Gooise Meren meld ook op hun Facebook pagina dat men meerdere klachten heeft gezien op social media over de inzet van de politieheli:  ” Helaas lezen wij op social media meerdere klachten over dat s’nachts de politiehelikopter vliegt en dat wij de burgers aan het pesten zijn. De politiehelikopter vliegt alleen s’nachts bij uiterste noodzaak om de overlast zo veel als mogelijk te beperken. En nu had het nog eens een goed resultaat ook.”
Heeft u de afgelopen nachten nog iets vreemds gezien/ of gehoord. Meldt het dan bij politie via 0900-8844.
Ook vraagt de politie de bewoners van de Godelindeweg te Naarden, om hun tuinen te controleren op inbrekerswerktuigen. Mocht u deze vinden neem dan contact op met de politie.

 

 

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s