Drank feestje van minderjarige jongens de kop in gedrukt door BOA’s van de gemeente Huizen

Huizen- De BOA’s de gemeente Huizen hebben na een melding van een getuige, rond 18:00 een einde gemaakt aan een illegaal drank feestje van een groep dat uit 8 minderjarige jongens bestond met de leeftijden tussen 15 en 13.

De groep was op de Trapjesberg (achter het voormalige revalidatie centrum de trappenberg) aan het drinken en daarbij een klein vuurtje aangestoken, wat men zelf ontkende te hebben aangestoken. De brandweer werd ter plaatse gevraagd om de smeulende resten verder na te blussen. De jongeren kregen daarbij een stevige preek van de brandweer over het gevaar van open vuur in de natuur in deze zeer droge tijd.

Alle jongeren hebben naast een boete van 48€ (voor drank bij zich hebben terwijl men minderjarig is) voor straf ook de brandweer moeten helpen om de resterende smeulende resten hout verder te blussen. Ook zijn alle ouders van deze jongens gebeld over deze overtreding. Men heeft vrijwillig afstand gedaan van resterende drank (krat bier en six-pack) en hebben dit na onderling overleg mee gegeven aan de brandweer voor op de kazerne.

IMG_6777 © Peter Mol

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Een reactie op Drank feestje van minderjarige jongens de kop in gedrukt door BOA’s van de gemeente Huizen

  1. Frank zegt:

    Te weinig 48 euro Ik had hun meer laten betalen en met ze allen op de foto met gezicht erop zie je precies wie dit zijn 😃 P.S dan sta je als ouders voor joker als je kind het is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s