Grote zoekactie Gooimeer nabij Stichtsebrug Blaricum

Blaricum- Vanmiddag werden diverse korpsen van de brandweer Gooi en Vechtstreek en Brandweer Flevoland & de vrijwilligers van de KNRM Huizen & Blaricum gealameerd voor een persoon te water nabij de stichtsebrug. Een passant had iemand op de Stichtsebrug zien staan en even later stond deze persoon er niet meer. Hierop werd 112 gebeld en alarm geslagen.

De KNRM reddingsboten (van KNRM Huizen) Nikolaas Wijsenbeek en de Huizer waren snel ter plaatsen. Al snel kwamen ook reddingboten uit Blaricum en Naarden, een brandweerboot uit Nederhorst den Berg, een politieboot en de Search and Rescue helikopter van Kustwacht Nederland ter plaatse. Op het eerste gezicht was niks waar te nemen en werden er in het zoekgebied een sonar en duikers ingezet in de zoektocht naar de vermiste persoon. Rond 15:15 uur werd de zoekactie beëindigd.

Toen alle reddingboten teruggekeerd waren naar hun reddingstations, werd door de politie bevestigd dat de persoon die op de brug had gestaan, zich in levende lijve had gemeld bij de politie.

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s