Opnieuw brandstichting bij afhaal restaurant op de Neuweg

Hilversum – Binnen 24uur is een afhaal restaurant op de Neuweg in Hilversum opnieuw getroffen door brand. Dit maal moet het restaurant als verloren worden beschouwd. Tijdens Nieuwjaars nacht was er ook een brandmelding, maar toen was de brand geblust door omwonenden. De politie ging er toen van uit dat er zwaar vuurwerk toen naar binnen was gegooid, maar met deze brand gaat men er van uit dat het om een gerichte actie gaat. De brandweer heeft enige tijd de nablussing moeten stoppen omdat er kortsluiting was ontstaan in een meterkast en dat er gas werd gemeten. Nadat het gas en elektra waren afgesloten, kon men weer verder gaan met nablussen. De bewoners van het bovengelegen woning zijn ter controle naar ziekenhuis overgebracht.

In de buurt van de brand locatie heeft de politie een personen auto in beslag genomen waarbij een achter ruitje was ingegooid. In de auto zelf was een benzine lucht geroken. De auto is voor sporenonderzoek naar het politiebureau overgebracht. De politie stelt een onderzoek in naar beide branden.

 

 

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Een reactie op Opnieuw brandstichting bij afhaal restaurant op de Neuweg

  1. Pingback: Jaarwisseling voor Brandweer Gooi en Vechtstreek wederom relatief rustig verlopen | 112 Gooi en Vechtstreek.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s