Achtervolging na diefstal instrumenten Muiderberg

Muiderberg – In de nacht van woensdag 5 op donderdag 6 april werden er instrumenten gestolen bij een bedrijf aan de Dorpsstraat. De auto met de verdachten crashte op de A1.

Rond 3.35 uur kwam de melding van de inbraak, waarbij er onder andere 85 instrumenten waren gestolen. De melder had de verdachten er in een witte bestelbus vandoor zien gaan in de richting van de Brink. Verschillende agenten keken uit naar de bus en op de A1 werd hij gezien. De agenten gingen erachteraan en na een korte achtervolging crashte het voertuig ter hoogte van de afrit Muiden. De verdachten verlieten de bus, zetten het op een rennen en wisten te ontkomen. Er werd nog in de omgeving gezocht naar hen, maar zij werden niet meer gevonden. De bus werd in beslag genomen en de politie doet onderzoek. Het is vooralsnog niet duidelijk of de (volledige) buit nog in het voertuig lag.

Iets gezien?

Heeft u iets gezien dat kan helpen bij het oplossen van deze zaak of heeft u informatie over de verdachten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt dan kunt u dat doen via 0800-7000

 

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s