Waarschuwingschot na inbraak winkel Blaricum

Blaricum- Na een inbraak in de Kruidvat in Blaricum, heeft de politie een waarschuwingschot afgevuurd om 3 verdachten aan te kunnen houden. Een ooggetuige zag de inbraak plaats vinden en belde direct met 112 en gaf het kenteken en het type auto door. Hierop heeft de politie diverse vluchtroutes afgesloten. De verdachten bleken al op de A27 te zitten waarop de achtervolging werd ingezet. De verdachten reden vervolgens de snelweg weer af en reden richting het 4de kwadrant in Huizen. Waar de verdachten zichzelf klemreden op het strand langs de Gooimeerpromenade. Met behulp van de politiehelikopter werden diverse verdachten aangehouden, de politie heeft een waarschuwingschot gelost. De auto is later door Bergnet van het strand gehaald. Wat de uiteindelijke buit was, is nog onbekend.

Update

De politie heeft uiteindelijk twee verdachten aangehouden. De eerste had zich onder de auto verstopt en de tweede in een tuin van de woning.

Het gaat om een 37-jarige man uit Hilversum en een 33-jarige man uit Almere. De auto is in beslag genomen voor nader onderzoek.

 

 

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit de regio, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s