Dascha Graafsma dwaalde vlak voor dood urenlang door Hilversum’

HILVERSUM De 16-jarige Dascha Graafsma heeft vlak voor haar dood urenlang door Hilversum gedwaald. Dat blijkt uit onderzoek van Signi Zoekhonden.

Met speurhonden is een reconstructie gemaakt van hoe Dascha op de noodlottige avond heeft gelopen. Daaruit is onder meer gebleken dat het meisje niet bij iemand in de auto is gestapt.

“Een speurhond heeft haar spoor gevolgd. Van de dancing naar haar huis, en langs de plek waar ze haar ID is verloren”, zegt een woordvoerster van Stichting Signi Zoekhonden tegen RTV NH.

“Het is voor de familie heel belangrijk om te weten wat er de laatste uren is gebeurd. Voor de familie is het ook heel belangrijk om te weten of ze bijvoorbeeld in een auto is gestapt. Het blijkt dat ze op een paar plekken heeft lopen ronddwalen in Hilversum, ze heeft meerdere rondjes gelopen. Een beetje gezigzagd.”

Bewakingsbeelden
Dascha zou op een paar plekken hebben stilgestaan in de uren voor haar noodlottige ongeval. Nu de route die Gaafsma heeft gelopen bekend is, kunnen er beelden van bewakingscamera’s bekeken worden. Daaruit kan blijken of er in haar laatste uren iemand bij haar was.

De 16-jarige Dascha kwam vorig weekend na een avond stappen in discotheek Let’s Get Down in Hilversum om het leven bij een aanrijding met een trein. De politie gaat uit van zelfmoord, haar vader gelooft dit echter niet.

Een forensisch patholoog maakte eerder al bekend dat er sporen van drugs zijn aangetroffen in het bloed van het meisje.

Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .

Een reactie op Dascha Graafsma dwaalde vlak voor dood urenlang door Hilversum’

  1. Mijn hart gaat uit naar haar ouders broer en zussen!! En de laatse eenzame uren van dit te vroeg over gegane pure onschuldige zie!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s