Zes gewonden bij frontale botsing in Baarn

BAARN – Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s op de Hilversumsestraatweg N415 in Baarn zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zes mensen gewond geraakt.

De aanrijding ontstond kort na 4 uur ter hoogte van Kasteel de Hoge Vuursche. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de twee auto’s frontaal in botsing met elkaar.

In een Audi zaten vijf mensen en in een Renault Twingo zat één persoon. Alle zes raakten gewond. De brandweer moest er aan te pas komen om sommige slachtoffers uit het wrak te bevrijden. Daarbij moest het dak van de Audi worden geknipt.

Anderhalf uur na de aanrijding waren alle gewonden met ambulances naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht.
Door de aantal slachtoffers zijn er 3 verschillende ambulance regio’s Utrecht, Gooi en Vechtstreek, Flevoland en de Lifliner 1 ter plaatsen geweest om slachtoffers te behandelen en te vervoeren.
De slachtoffers zijn naar de volgende ziekenhuizen gebracht: 2 naar Meander Amersfoort, 2 naar UMC Utrecht, 1 naar Hilversum en 1 naar Blaricum.

De weg was vanwege het onderzoek van de politie nog enkele uren afgesloten.

Dit bericht werd geplaatst in 112-Nieuws uit andere regio’s, Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s