Brandweer Laren en Jeugdbrandweer Bussum worden beide 4de op Landelijke finales in Geldrop-Mierlo(br.)

Geldrop-Mierlo- De Helle dag werden in Geldrop-Mierlo 2 landelijke finales afgewerkt, waar bij ook 2 ploegen van Gooi en Vechtstreek in actie kwamen.

Jeugdbrandweer Bussum kwam al eerder die dag in actie na een brandmelding in een school, bij de prijs uitreiking bleken dat 4de zijn geworden, en dat Jeugdbrandweer Amerongen met de landstitel er vandoor ging.

Brandweer Laren kwam als laatste in actie in hun Hoofdklasse Finale. Zij kwamen in actie ter assistentie van de lokale brandweer aldaar die hun handen vol hadden aan een neergestorte heli en daar bij hoorde brand, die was allemaal veroorzaakt door enkele zware criminelen die een overval op een geldwagen hadden gepleegd die daar net bezig was bij de Rabobank. Door onduidelijke reden stortte hun heli neer die ze gebruikte bij de overval. Door de paniek klapte er ook nog eens personen auto op een legen bus die daar toevallig werd afgesleept.

Tijdens het incident was de lokale officier van dienst ook nog eens ten val gekomen waar door hij ze been brak, waardoor Laren ook nog een OvD moest leveren.

Laren werd als eerst ingezet op de ongeval beknelling waarbij 2 slachtoffers bij betroken waren. Na de deze inzet werd er meteen de brandinzet gedaan in de Rabobank waar bij 3 mensen waren vermist.

Bij de prijsuitslag zijn de heren uit Laren 4de geworden, en dat brandweer Oirschot de landstitel pakte. Maar de OvD van brandweer Laren bleek wel de beste tezijn van de 5 ploegen die mee deden. Voor de beide ploegen van harte gefeliciteerd met deze prestatie!!

 

Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s